You are here

BALUL EVALUATORILOR - 31 mai 2019

3 Jun 2019

Atunci când o comunitate se adună în jurul unei cauze, când oamenii devin conștienți de puterea lor de a ajuta alți oameni, se întâmplă un lucru minunat, așa cum a fost seara de vineri, 31 mai. Balul Evaluatorilor este un eveniment unic în istoria Asociației, prin eleganță și scopul filantropic declarat. Sub semnul solidarității, evaluatorii, membri ANEVAR, persoane fizice și firme, au sărbătorit bucuria de a dărui. Peste 70 de obiecte cu povești minunate, oferite de invitații noștri, au contribuit la strângerea de fonduri în beneficiul Fundației „Apreciază Viața!”, înființată de ANEVAR în anul 2014. Suntem recunoscători partenerilor care ne-au susținut și le mulțumim pentru entuziasmul și generozitatea cu care au răspuns invitației noastre!

Dana Ababei, președinte ANEVAR și Adrian Vascu, președinte al Fundației „Apreciază Viața!”, au subliniat în discursurile din deschiderea evenimentului, încântarea în fața unei implicări fără precedent a membrilor ANEVAR în demersul caritabil organizat de Asociație. Seara a debutat apoi cu un moment artistic deosebit al maestrului Ion Caramitru și a continuat cu concertul trupei TVA: Adrian Vascu, Vlady Cnejevici și Teo Boar. La finalul momentului dedicat bucuriei de a dărui, când toate obiectele oferite au fost adjudecate de invitații noștri, Dana Ababei a premiat cea mai elegantă ținută și pe cei mai buni dansatori.

Sperăm ca la anul să ne strângem și mai mulți și să petrecem la fel de bine!

Imaginile din timpul evenimentului sunt disponibile în pagina oficială a ANEVAR de Facebook.

 

Catalog obiecte dăruite

Firmele care au susţinut organizarea evenimentului caritabil, prezentate în ordine alfabetică în promo sunt: Adeval Consulting, APWIN, CBRE, CMF Consulting, Colliers International România, CW Echinox, DARIAN DRS, Deloitte, Elf Expert, Euroeval, Eusim, Eval Transilvania, EY, Experţilor Tehnici Mureș, Fenco, GCT Eval, Geco Mec 2003, Inco Consulting, JLL, KPMG, Maestro Business Consulting, MAPPS, NAI România, Napoca Business, NEOCONSULT, Property Partners, PWC, Romcontrol, Tehnoconcept Expert, Terraval, TNP Global & Partners, Value Management Consult și Veridio.

 

nbsp;