You are here

Rezultatele finale ale examenului de atribuire a calității de membru stagiar, sesiunea noiembrie 2018

4 Dec 2018
 

Repartizarea candidaților pe săli de examen


Lista finală a dosarelor de înscriere admise

Lista finală a dosarelor de înscriere respinse


Examenul va avea loc la ASE,  Clădirea Virgil Madgearu, Calea Dorobanţi, 15-17, Sector 1, Bucureşti (sediul facultății de Cibernetică).

Primirea candidaților în sală se face în baza unui act de identitate cu fotografie și începe de la ora 9:00, iar examenul de la ora 9:30.

Nu se permite intrarea candidaților în sală după începerea examenului.

Candidații care părăsesc sala în timpul examenului, indiferent de motiv, predau lucrarea și încheie examenul.


ANEVAR  susține și încurajează cât mai mulți absolvenți de studii superioare să se înscrie la examenul de acces în profesia de evaluator și să devină membri ANEVAR. Astfel, Consiliul director al Asociației a decis să vină în întâmpinarea celor care doresc să participe la examenul de atribuire a calității de membru stagiar, din noiembrie a.c., și să le ofere următoarele:

  1. Candidații la examenul național care iau nota cea mai mare la acest examen vor beneficia de un discount de 50% la taxa de curs.
  2. Candidații la examenul național care iau următoarea cea mai mare notă la acest examen și care au absolvit studiile de licență în anul în curs vor primi un discount de 25% la taxa de curs.

Notă: Cele două discount-uri nu se pot cumula.

Calendarul de desfășurare a examenului de atribuire a calității de membru stagiar, sesiunea noiembrie 2018, a fost stabilit prin Hotărârea Consiliului director nr. 48/2018:

Pentru mai multe detalii despre acest examen, accesați pagina Cum devin membru stagiar?.

nbsp;