You are here

Marea Întâlnire a membrilor corporativi ANEVAR, la care sunt bineveniți toți evaluatorii - Alba Iulia, 8 decembrie 2018

7 Nov 2018

Dragi colegi,

Ne face plăcere să vă invităm la Marea Întâlnire a membrilor corporativi ANEVAR, care va avea loc sâmbătă, 8 decembrie 2018, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia (Strada Ardealului, nr. 1), începând cu ora 10:00.

Tema principală a acestui eveniment este Centenarul Marii Uniri. Vom omagia oamenii de valoare care au reușit să înfăptuiască Unirea, adunând toți românii, indiferent de etnie, religie sau opțiuni ideologice sub un singur drapel: cel al României Mari. E în același timp o invitație la unitate, la credință și speranță, cât și o promisiune făcută eroilor Centenarului de a onora valoarea, oriunde este ea.

În cadrul acestei ediții a Întâlnirii anuale a membrilor corporativi, unde sunt binevenite și alte categorii de membri, vom dedica un panel Marii Uniri. Alături de noi va fi, printre alţii, marele actor, eseist, autor și regizor român Dan Puric, care va vorbi despre Centenarul Marii Uniri și valorile din România.

Așa cum v-am obișnuit, și anul acesta vă așteptăm cu o serie de prezentări deosebit de interesante pentru profesia de evaluator, legate de:

  • Piața evaluării. Viitorul acesteia.
  • Regulamentul general privind Protecția datelor (GDPR)
  • Caietul de sarcini / Document descriptiv pentru achiziții publice de servicii de evaluare - Formular Cadru
  • Calendarul adoptării standardelor de evaluare 2019
  • Monitorizarea activității de evaluare. Prezentarea listei evaluatorilor care vor fi monitorizați în anul 2019
  • Rezultatele sesiunii de acreditare

Acest eveniment echivalează cu 8 ore de pregătire continuă, în urma promovării unui test.

După conferință, vă propunem o incursiune în istorie, prin vizitarea Cetății Alba Iulia, locul unde s-a înfăptuit Marea Unire, la 1 Decembrie 1918. Cetatea este cel mai mare bastion din sud-estul Europei, a cărei construcție a început în urmă cu 300 de ani. De-a lungul vizitei, vom fi însoțiți de un ghid care ne va dezvălui din secretele cetății și ne va reaminti povestea Marii Uniri.

În seara de 8 decembrie, va avea loc petrecerea de sfârșit de an, în cadrul căreia vom avea și un moment dedicat Centenarului, susținut de cel mai iubit interpret de muzică populară din România, Nicolae Furdui Iancu. Având în vedere faptul că tema acestei seri va fi: Cântec, joc şi voie bună!, muzica de dans a serii va fi asigurată de un D.J. care va mixa pentru voi până în zori! Vă propunem ca, pentru ediția acestui an, să onorăm această sărbătoare, purtând ținute de inspirație tradițională, costume populare sau accesorii tradiționale românești și promitem să premiem cele mai reuşite ținute și cei mai buni dansatori. Așadar, vă așteptăm de la ora 20:00, la sala Jolly Events (Strada Livezii, nr. 37), cu muzică bună, dans, concursuri și surprize.


Conferința va fi precedată de seminarul D65 - Evaluarea proprietăţilor imobiliare de tip comercial. Studii de caz - 8h (lector: Bogdan Ruse), care va avea loc vineri, 7 decembrie, de la ora 13:00, la Hotel Transilvania.

Vă așteptăm la Alba Iulia!

Formular de înregistrare

Formular cazare Hotel Transilvania

Vă atragem atenția asupra faptului că în cadrul conferinței vor fi realizate fotografii ale participanților și înregistrări video care vor fi utilizate exclusiv în scopul promovării evenimentului în publicațiile ANEVAR și pe paginile de social-media ale asociației.

nbsp;