You are here

BALUL EVALUATORILOR - 31 mai 2019

9 May 2019

În data de 31 mai 2019, ora 18:30, în București – sala Biavati Events, va avea loc


BALUL EVALUATORILOR


Vă anunţăm o premieră a evenimentelor organizate în cadrul ANEVAR:

La sfârșitul lunii mai va avea loc prima ediţie a Balului Evaluatorilor, un eveniment caritabil organizat de către ANEVAR împreună cu Fundaţia ”Apreciază Viaţa!” constituită în anul 2015 cu scopul de a desfăşura activităţi filantropice în folosul membrilor Asociaţiei  Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, al familiilor lor și al foștilor membri ai Asociaţiei.

Evenimentul, care va avea loc în data de 31 mai, în București – Sala Biavati Events, începând cu ora 18:00, își propune să celebreze venirea verii cu muzică variată, poezie, ţinute îndrăzneţe și multă voie bună. Ne vor fi alături: actorul Ion Caramitru, Adrian Vascu și Trupa TVA (împreuna cu Teo Boar, Vlady Cnejevici), acorduri consacrate din toate genurile muzicale mixate de un DJ profesionist. Și, așa cum v-am obișnuit, vom aprecia, evalua și premia cei mai buni dansatori și cele mai îndrăznețe ținute!

Ne dorim, de asemenea, să fie un eveniment caritabil, în care să apreciem viaţa atât prin atmosfera de sărbătoare, cât și prin a contribui cu câte puţin la constituirea unor rezerve, pentru a sprijini situaţii de viaţă dificile care pot apărea în viitorul oricăruia dintre noi. Intenţionăm să realizăm un exerciţiu și, în același timp, un exemplu de solidaritate.

Vă propunem să aduceţi câte un obiect care vă aparţine (obiecte de artă, produse hand-made, cărţi de specialitate și alte tipuri de obiecte pe care le consideraţi adecvate). Sumele rezultate din valorificarea acestor obiecte vor fi alocate Fundaţiei ”Apreciază Viaţa!”.

„Vă invităm să ne fiţi alături în acest demers filantropic: membrii ANEVAR pentru membrii ANEVAR!

Fiecare gest de generozitate va fi apreciat și va crește șansele ca Fundaţia noastră să își atingă scopul nobil pentru care a fost creată.

Vă mulţumim și așteptăm să vă implicaţi în primul nostru eveniment dedicat bucuriei de a dărui" este mesajul Danei Ababei, Președinte ANEVAR.

Pentru a vă înregistra la acest eveniment și pentru a sprijini Fundaţia "Apreciază Viaţa!", vă punem la dispoziţie următoarele opţiuni:

  • Taxă minimă de participare membri titulari:

- 200 LEI

  • Sponsorizare membri corporativi:

- 1500 EURO (include o masă de 10 locuri);
- 1200 EURO (include o masă de 8 locuri);
- 800 EURO (include 5 locuri la o masă de 10 locuri).

Orice alte variante se pot discuta și stabili de comun acord.

În taxa de participare pentru membrii corporativi* mai sunt incluse:

  • Amplasarea unui roll-up în spaţiul de desfășurare a evenimentului
  • Prezentarea siglei pe spider-ul dedicat evenimentului (dacă solicitarea este transmisă până în data de 24 mai 2019)
  • Includerea siglei companiei pe banner-ul electronic ce va fi proiectat în sală
  • Menţionarea partenerului în spaţiul oficial de social media (Facebook, LinkedIn, Twitter) al Asociaţiei, odată cu promovarea online a evenimentului
  • Diplomă care atestă calitatea de Susţinător al Fundaţiei "Apreciază Viaţa!"

* Firmele care ne vor fi alături și vor susţine evenimentul caritabil prin alocarea unor sume sub forma de sponsorizare vor fi anuntate periodic în spaţiul de social media al Asociaţiei (Facebook, LinkedIn și Twitter), după transmiterea contractului de sponsorizare semnat pe adresa de email: daruieste@anevar.ro.

Cod vestimentar: Ținută de seară.

Formular înregistrare Balul Evaluatorilor


Formular înregistrare obiect


Contract sponsorizare membri corporativi


Obiectele oferite până în acest moment pentru a fi valorificate în cadrul Balului sunt următoarele:

nbsp;