You are here

REPROGRAMĂM Conferința „Analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților”, Ediția a 3-a – ANEVAR & Analize Imobiliare

11 Mar 2020

Suntem nevoiți să amânăm Conferința organizată de ANEVAR împreună cu Analize Imobiliare, programată inițial pentru data de 1 aprilie. Motivul este amenințarea răspândirii virusului Coronavirus. Susținem măsurile de prevenție anunțate de autorități si ne aliniem acestora. Evenimentul este reprogramat pentru data de 10 iunie 2020.  Locația este aceeași, toate informațiile transmise până acum, legate de agendă și speakeri, rămân neschimbate. Listele cu cei care s-au înregistrat rămân, de asemenea, valabile.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm să fiți alături de noi în data de 10 iunie!

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare la adresa de e-mail: comunicare@anevar.ro.

În data de 10 IUNIE, ANEVAR și Analize Imobiliare organizează cea de-a 3-a ediție a conferinței intitulate „Analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților”. Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel din București. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, direct pe site-ul dedicat evenimentului: click aici.

Tot pe pagina web a conferinței este disponibilă și lista cu numele speakerilor invitați și temele de discuție propuse. Conferința constituie și un bun prilej de networking și informare.

Vă așteptăm!

nbsp;