You are here

REPROGRAMĂM Conferința „Analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților”, Ediția a 3-a – ANEVAR & Analize Imobiliare

20 May 2020

Suntem nevoiți să reprogramăm în toamna acestui an Conferința organizată de ANEVAR împreună cu Analize Imobiliare. Nu am renunțat la organizarea acestui eveniment și ne dorim să aibă loc atunci când se va anunța oficial că se pot organiza adunări în condiții de maximă siguranță. Susținem măsurile de prevenție anunțate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19 și ne conformăm acestora. Astfel, vom reveni cât mai repede cu o dată exactă. Locația rămâne aceeași, toate informațiile transmise până acum, legate de agendă și speakeri, rămân neschimbate. Listele cu cei care s-au înregistrat rămân, de asemenea, valabile.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm să fiți alături de noi în toamnă!

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare la adresa de e-mail: comunicare@anevar.ro.

ANEVAR și Analize Imobiliare vor organiza cea de-a 3-a ediție a conferinței intitulate „Analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților”. Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel din București. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, direct pe site-ul dedicat evenimentului: click aici.

Tot pe pagina web a conferinței este disponibilă și lista cu numele speakerilor invitați și temele de discuție propuse. Conferința constituie și un bun prilej de networking și informare.

nbsp;