You are here

UPLR a organizat cea de-a XI-a ediție a Conferinței “Ziua Profesiilor Liberale din România“ și cea de-a II-a ediție a Conferinței privind expertiza judiciară - 5 noiembrie 2018

31 Oct 2018

Luni, 5 noiembrie 2018, Uniunea Profesiilor Liberale din România a organizat la Aula Magna a Patriarhiei Române, din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 25, Sector 4, București, cea de a XI-a ediție a Conferinței “Ziua Profesiilor Liberale din România“, care este celebrată în fiecare an.

Evenimentul a cuprins două Conferințe, după cum urmează:

a) Conferința cu tema “Rolul și viitorul profesiilor liberale din România“, și-a propus să evidențieze importanța deosebită a profesiilor liberale pentru societate, precum și rolul lor tot mai mare în realizarea binelui public.

La această Conferință au participat reprezentanți ai unor autorități publice, instituții și organizații relevante pe plan național, precum și ai asociațiilor de profesii liberale care sunt sau nu membre ale UPLR.

b) Conferința cu tema “Modificarea Ordonanței nr. 2/2000: Perfecționarea cadrului juridic al expertizei judiciare”, care a tratat o temă de mare actualitate pentru membrii profesiilor liberale având în vedere numeroasele dificultăți cu care aceștia se confruntă în activitatea lor curentă relativ la expertiza judiciară.

Tema Conferinței a fost susținută de către reprezentanți ai Ministerului Justiției, asociațiilor de magistrați, specialiști în domeniu, membri ai profesiilor liberale etc.

Detalii privind înregistrarea la Conferință au fost prezentate pe pagina web www.uplr.ro, precum și pe pagina de facebook a UPLR.

Programul evenimentelor

nbsp;