You are here

Marii câştigători din Pipera. Familia Nusco a încasat 44 mil. euro din vânzarea a două terenuri din zona Barbu Văcărescu

Publicat: 8 Jan 2018, Ziarul Financiar

Familia Nusco a încasat în 2017 circa 44 mil. euro din vânzarea a două terenuri în zona străzii Barbu Văcărescu, unul dintre cele mai fierbinţi poluri imobiliare din Capitală. Familia Nusco, ce deţine în zona respectivă fosta platformă Pipera, a vândut două terenuri către Globalworth, pentru construcţia a două proiecte de birouri, dar şi către Impact, pentru un nou proiect rezidenţial. Cea din urmă tranzacţie de 28 mil. euro, este şi cea mai mare mutare semnată anul trecut în domeniu, însă nu este confirmată ca fiind închisă.

Pe parcursul lui 2017 s-au semnat circa 25 de tranzacţii cu terenuri în valoare de peste 2 mil. euro, respectiv un total de 175 mil. euro şi o suprafaţă cumulată de 100 de hectare, potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, terenurile fiind achiziţionate în vederea dezvoltărilor de proiecte rezidenţiale sau de birouri.

nbsp;