You are here

Fondul de investiţii Abris Capital, singur în negocieri finale pentru preluarea Betty Ice Suceava, un business de 30 mil. Euro

Publicat: 12 Jan 2018, Ziarul Financiar

În cursa pentru preluarea producătorului sucevean de îngheţată s-au înscris mai mulţi investitori strategici şi financiari, însă Abris Capital a rămas la masa negocierilor în runda finală, potrivit surselor ZF. Betty Ice este al doilea jucător de pe piaţa de 200 mil. euro a îngheţatei, cu o cotă de piaţă de 14-15%, după multinaţionala Unilever.

Negocierile privind vânzarea Betty Ice au început încă de anul trecut, în vara lui 2017 Vasile Armenean, antre¬pre¬norul care deţine pro¬ducătorul de îngheţată, afirmând că ia în calcul vânzarea unei părţi din compania pe care a fondat-o în urmă cu mai bine de două decenii şi pe care a dus-o la afaceri de 30 milioane de euro. Ulterior el nu a mai discutat despre o eventuală vânzare, însă potrivit surselor din piaţă, negocierile au continuat, atât investitori strategici, cât şi financiari manifestându-şi interesul pentru compania suceveană.

nbsp;