You are here

Ion Rădulea, River Development: Suntem gata să dăm startul dezvoltărilor de rezidențial la Sema Parc și The Light. Planurile sunt făcute

Publicat: 13 Nov 2017, Wall-street.ro

River Development, companie controlată de Ion Rădulea, a dat startul lucrărilor de construcție la un nou proiect de birouri de clasa A situat în zona Politehnică, pe terenul fostei fabrici Pumac, unde are în plan până în 2019 să ridice 21.000 metri pătrați de spații de birouri. De asemenea, omul de afaceri dorește să construiască și 1.200 de locuințe, pe 15.000 metri pătrați, în aceeași perioadă, pe același teren.

”În cadrul acestui proiect, luam în calcul demararea unei faze de rezidențial preconizată a începe în perioada 2018-2019. În ceea ce privește vecinii noștri, mai degrabă decât construcții concurente, credem că există suficient potențial de dezvoltare pentru a deservi cererea în creștere pentru această zonă. The Light este plasat lângă stația de metrou Politehnică, având foarte bune conexiuni rutiere și mijloace de transport în comun, facilități de retail și alte puncte de interes”, a declarat Ion Rădulea.

nbsp;