You are here

Industrialul, logistica și birourile, motoarele pieței de dezvoltare imobiliară în primele trei trimestre. Unde s-a construit cel mai mult

Publicat: 15 Nov 2017, Profit.ro

Sectoarele industrial, logistică și de birouri din București au fost motoarele pieței de dezvoltare de proiecte imobiliare în primele 9 luni ale anului, în timp ce retailul a înregistrat cel mai redus ritm de creștere din punct de vedere al proiectelor livrate în acest interval.

Pe piața industrială din România au fost livrate în perioada ianuarie-septembrie 2017 proiecte de peste 215.000 metri pătrați, din care 187.000 metri pătrați doar în București, potrivit unui raport publicat de JLL, Bucharest City Report. Restul, de 28.100 metri pătrați, este localizat în zona centrală a României. În aceste condiții, stocul din România a depășit 2,9 milioane de metri pătrați.

Până la sfârșitul anului au mai fost anunțate proiecte totalizând 140.400 metri pătrați, la București, Timișoara și Roman, stocul modern din România urmând să depășească borna de 3 milioane de metri pătrați.

nbsp;