You are here

Instrucțiuni de completare a formularelor de raportare a activității de evaluare în anul 2021

6 Jan 2022

Formularele online de raportare a activității desfășurate de evaluatorii autorizați în anul 2021 sunt de acum disponibile pentru completare în contul dumneavoastră de pe pagina resurse.anevar.ro, după cum urmează:

Anexa 1 – declarația pe proprie răspundere pentru membrii titulari care nu au desfășurat activitate de evaluare în 2021

Anexa 2 – chestionarul pentru membrii titulari care au desfășurat în cursul anului 2021 activitate de evaluare a bunurilor exclusiv ca angajați sau colaboratori (în regim de activitate dependentă) ai unor societăți comerciale

Anexa 3 – chestionarul pentru membrii titulari care au desfășurat în cursul anului 2021 activitatea de evaluare în nume propriu, inclusiv pentru instanţe judecătoreşti sau în nume propriu + în regim de colaborator (subcontractor)

Anexa 4 – chestionarul pentru membrii corporativi.

Pentru a completa și transmite raportul de activitate, sunt necesari următorii pași:

1. Autentificarea în pagina membrului titular sau corporativ (cu ajutorul numărului de legitimație, respectiv de autorizație și a parolei asociate) pe pagina resurse.anevar.ro. Pentru membri titulari se introduce numărul legitimației și parola asociată iar pentru membri corporativi se introduce numărul autorizației și parola corespunzătoare acestuia).

2. Din meniul ”Rapoarte de monitorizare” va fi selectată anexa corespunzătoare activității desfășurate. Pentru completarea anexei 4, este necesară autentificarea în pagina de membru corporativ, tot pe resurse.anevar.ro, pe baza numărului de autorizație și a parolei corespunzătoare (aceasta poate fi obținută de la Departamentul Evidență membri, Departamentul IT sau de la filiala de care aparțineți).

 

3. Formularul permite completarea parțială și salvarea modificărilor, putând fi ulterior finalizat și transmis către ANEVAR.

4. După finalizarea completării chestionarului, veți da click pe butonul  ”Salvați Modificările”

 

5. În acest moment se va activa butonul ”Trimiteți raportul către ANEVAR”. Dați click pe acesta și va apărea o solicitare de confirmare a acțiunii, din acest moment nemaifiind posibilă modificarea formularului

6. După ce formularul a fost transmis, veți primi prin email un mesaj de confirmare a înregistrării și veți putea descărca versiunea pdf a chestionarului completat de dumneavoastră din contul de pe pagina resurse.anevar.ro. În cazul în care întâmpinați dificultăți la completare sau nu primiți pe email mesajul de confirmare după transmiterea formularului, vă rugăm să vă adresați pentru suport Departamentului Monitorizare.

nbsp;