You are here

Seminar iiBV: Premiums and discounts in Business valuation & Valuing early-stage companies

8 Apr 2021

În continuarea demersurilor pe care le-am iniţiat în vara anului 2018 pentru organizarea unor seminare de pregătire continuă cu lectori invitaţi din cadrul altor instituţii recunoscute în domeniul evaluării, am  programat în luna mai 2021 un seminar organizat împreună cu iiBV.

iiBV – International Institute of Business Valuers este o organizaţie recunoscută la nivel mondial ce oferă educaţie în domeniul evaluării de întreprinderi, cu instructori din toată lumea: https://iibv.org/about-us/

Seminarul de 6 ore este destinat, în principal, evaluatorilor de întreprinderi, dar nu numai lor și este predat în limba engleză (fără traducere în limba română).

Seminarul este structurat pe două sesiuni și va fi organizat on-line pe platforma ZOOM – în datele de 11 mai 2021 şi 14 mai 2021, câte 3 ore în fiecare dimineaţă. Atenţie: Seminarul nu poate fi înregistrat și nu va fi disponibil ulterior pentru revizionare!

Lectorii vor fi Andrew Strickland şi Anton Lezhja, despre care găsiţi detalii aici: https://iibv.org/iibv-leadership/ şi pe care aţi avut ocazia să îi cunoaşteţi la Conferinţa Internaţională de Evaluare IVSC – ANEVAR ”Evaluarea Afacerii în contextul globalizării”, din septembrie 2018. Ambii lectori au experienţă îndelungată în evaluarea afacerii în Europa şi în predarea temelor legate de această activitate.

Temele seminarului sunt:

Sesiunea 1 – Marţi, 11 Mai, orele 10:00-13:00, lector: Andrew Strickland – Președinte Education Committee iiBV
Premiums and discounts in Business valuation      
1. Introduction
2. Measuring the Control Premium and Discount for Lack of Control
3. Measuring the Discount for Lack of Marketability (DLOM)

Sesiunea 2 – Vineri, 14 Mai, orele 10:00-13:00, lector: Anton Lezhja – ASA, MRICS, CF, Director Departamentul Financial Advisory Services al Deloitte în Europa Centrală, Președinte al Board-ul iiBV
Valuing Early-Stage Companies
1. Introduction
2. Stages of Company Development
3. Characteristics of Early-Stage Companies
4. Estimating Equity Value for Early-Stage Companies
5. Modelling Complex Capital Structures  

Costul seminarului, care va include materialele în format electronic, este de 450 lei / persoană.  Pentru acest seminar vor fi echivalate 6 ore de pregătire continuă şi va fi acordată diploma de absolvire, după promovarea unui test, disponibil pe pagina resurse.anevar.ro, secţiunea Testări Online, în perioada 14 - 21 mai. Veţi avea la dispoziţie 2 încercări, la distanţă de 24 de ore. Punctajul minim pentru promovarea testului este de 70%.

Dacă sunteţi interesaţi, vă rugăm să ne înștiinţaţi la adresa de email: seminar.iibv@anevar.ro, până la data de 30 aprilie 2021 şi să vă înscrieţi pe pagina resurse.anevar.ro, secţiunea Pregătire profesională - Formulare de înscriere. Vă rugăm să menţionaţi în subiectul emailului „Seminar iiBV”.

Taxa de participare se achită în unul dintre conturile Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (CUI 29508210): IBAN RO78 RNCB 0072 1255 4277 0001, deschis la B.C.R. Sucursala Sector 1 sau IBAN RO62 BTRL RONC RT02 5951 0401, deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria sau pe platforma: https://plati.site2.anevar.ro, Secţiunea Pregătire profesională. Atenţie: Acest seminar NU este inclus în pachetul de pregătire profesională continuă de 1000 de lei, disponibil pentru anul 2021 (cod PP21).

 

nbsp;