You are here

Informaţii de interes

 

 

ANUNŢURI DE INTERES PENTRU EVALUATORI

Această secţiune este dedicată prezentării unor informații care s-ar putea dovedi utile în activitatea dumneavoastră - de la prezentări de servicii dedicate evaluatorilor, la aplicații informatice pentru activitatea de evaluare etc.

Rubrica de față are exclusiv un rol informativ, întreaga răspundere pentru conținutul anunțurilor aparținând companiilor care promovează aceste produse. 

Click aici pentru a accesa anunţurile de interes.


 


Adresa BNR cu privire la evaluări ale unor titluri de valoare (obligațiuni) eliberate de statul român

BNR a comunicat ANEVAR actul pe care îl puteți lectura aici, cu privire la evaluări ale unor titluri de valoare (obligațiuni) eliberate de statul român în nume propriu sau prin intermediul Casei Autonome a Monopolurilor Regatului României (CAM), anterior anului 1947, ce decurgeau din datoria publică internă și externă interbelică, fundamentate pe Referatul privind Împrumuturile de stabilizare și dezvoltare din perioada 1922-1932, pretins emis de către banca centrală.


 


CERINŢELE ORIENTATIVE ALE CONŢINUTULUI CONTRACTULUI DE PRESTĂRI SERVICII DE EVALUARE

În şedinţa Consiliului Director din data de 13 iunie 2014, au fost analizate cerinţele orientative care trebuie să figureze în orice contract de prestări servicii de evaluare. În urma discuţiilor, a rezultat un document, pe care îl punem la dispoziţia dumneavoastră: descarcă document.


 


FUNDAȚIA ”APRECIAZĂ VIAȚA!”

Fundaţia „Apreciază Viaţa!” a fost înființată de Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, în calitate de unic fondator.

Click aici pentru a afla mai multe informații.

nbsp;