You are here

Transparenţă decizională

 

 

Transparenţă decizională

Această pagină cuprinde documente de interes pentru evaluatori, aflate în formă de proiect. Persoanele interesate pot studia conţinutul acestor documente şi transmite eventuale sugestii şi observaţii.

Observaţiile se fac prin completarea unor formulare, ce se pot descărca şi apoi trimite prin e-mail, într-un termen limită, specificat pentru fiecare document.


Având în vedere modificarea art. 111 alin. (4) și (5) din Codul fiscal, în sensul stabilirii responsabilității întocmirii studiilor de piață în sarcina evaluatorilor autorizați, Consiliul director al ANEVAR a elaborat proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Regulilor de elaborare a Studiilor de piață prevăzute la art. 111 din Codul fiscal, pe care îl regăsiți aici.

Până pe data de 23 septembrie, vă rugăm să ne comunicați observațiile și propunerile dumneavoastră, la adresa de email studiipiata@anevar.ro, utilizând Formularul pentru observații pe care îl puteți descărca de aici.

Documentul va fi definitivat, aprobat și publicat în Monitorul Oficial al României în cursul lunii octombrie 2022 – când va intra în vigoare.

Regulile astfel stabilite vor fi obligatorii pentru evaluatorii autorizați care elaborează Studiile de piață prevăzute la art. 111 din Codul fiscal.

nbsp;